About

Bodycore is al jaren mijn bedrijf, maar ook mijn passie, mijn liefde en mijn leven.

 

Het geeft mij een enorme kick om mijn klanten het gezonde leven aan te leren en te zien dat zij hier van genieten! Wat een TOP-JOB heb ik toch! 

 

Ik zou het leuk vinden als jij ook een keer mee komt doen.

 

Stuur vrijblijvend een mailtje en wie weet, kunnen wij samen werken aan een veel gezondere levensstijl voor jou! 

 

Tot snel!

Rutger Slinkman

Wil jij ook laten weten wat je van de trainingen bij Body Core vindt? Stuur Rutger dan een WhatsApp bericht of stuur jouw reactie via de contact pagina op de website. Dank je wel! 

Hette geeft 5 sterren!

Uitdagend maar toch relaxed sporten in kleine groepjes onder goede begeleiding. Houdt me fit! 

WAT MEMBERS ERVAREN...

Mariel verteld...

Gezellig sporten? Bestaat dat? JA! Bij Body Core Personal Training! 💪🏽 Bij grote sportscholen vond ik het altijd lastig om de motivatie te vinden. Hierdoor ging ik dus eigenlijk nooit, wat ontzettend zonde is van het geld. Bij BCPT wordt er hard getraind, maar wordt ook tijd gemaakt voor een praatje en een lach! Rutger bedenkt elke keer weer een nieuwe les, waardoor je verschillende spiergroepen traint. Dit natuurlijk aangepast op je eigen tempo/niveau. Ik hield niet van sporten en nu ga ik soms 4x per week !!!

Bij Body Core sporten is ontspannen. Er hangt een goede sfeer. We trainen hard maar wel op maat en er wordt gekeken naar persoonlijk doelen.  Body Core bevind zich op een top locatie met de rooftop gym! 

- Leandro

Marco's ervaring is: Fitter worden is mijn doel. Dit gaat gelukkig heel goed. Ik ben kilootjes kwijt en werk wekelijks aan mijn spier opbouw! 

De oefeningen die we bij Rutger doen zijn leuk en gevarieerd. Van daadliften tot squads of jokes maar vooral de TRX trainingen zijn uitdagend omdat er zoveel verschillende oefeningen mogelijk zijn met deze tool!

Het is gewoon écht anders dan een 'normale' sportschool en dat vind ik super!