NEW: TABATA❗️High Intensity Interval Training (HIIT) is geen zalfje, drankje of elektronisch apparaatje. Het is een relatief nieuwe en zeer waardevolle circuit workout die écht werkt. HIIT is ook niet de zoveelste sport- of fitnessrage, maar een effectieve en efficiënte manier om vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en je conditie te verbeteren. Een zeer intensieve en uiterst efficiënte methode! Je werkt individueel het klaargezette circuit af, een aantal rondes achter elkaar. Vergeet je flesje of bidon niet want af en toe een slok is een must! 

Mee doen met deze smallgroup les? Geef je gauw op! 
De smallgroup training is een heerlijke meest gekozen (groeps)training waarbij jij traint met jouw eigen lichaamsgewicht. Heb je al tijden niet gesport en is je conditie helemaal verdwenen? Dan kun je tóch gewoon aansluiten en dezelfde oefening uitvoeren als de rest van de groep. Bij de meeste oefeningen geldt dit namelijk ''hoe schuiner je gaat staan, hoe zwaarder het voor jezelf wordt''. Tijdens deze training combineren we  de TRX met de bokszak, Kettlebells en bijvoorbeeld de Power Ropes [bekend van OBESE-RTL4]! Deze les is dus niet alleen ge-wel-dig voor je lijf, het is ook nog enorm goed voor je geest en dan daarbij goed voor jouw sociale contacten! De groep [met maximaal 8 personen] is ook jouw stok achter de deur, want ze zijn er volgende week allemaal weer, jij toch ook?!
 
Lijkt het je wat om in een groep te sporten met de TRX en vette andere tools? Laat het mij weten en kom een gratis groepsles mee doen! 
De free weight training is een individuele training onder toeziend oog van geschoolde begeleiding. Belangrijk voor dit soort trainingen is dat er niet zomaar wat aangeklooid wordt (waardoor het lichaam beschadigd kan raken) en daarom is er altijd toeziend oog van een ervaren Personal Trainer. De krachttraining bestaat uit verschillende oefeningen die het hele lichaam versterken. Een total body workout voor heren én dames! Het is een fabeltje dat dames gelijk body builders lijken na het deelnemen aan een krachttraining. De training zorgt juist voor versterking van het lichaam en maakt het lichaam strakker. Alle (gewenste) rondingen komen zo beter uit, wie wilt dat nou niet!? 
 
Lijkt het je wat om individueel krachttraining te beoefenen onder begeleiding van een personal trainer? Laat het weten en kom gratis eens mee doen! 
Personal training is de methode om privé, doelstellingen te behalen. Wij bespreken vooraf wat jouw wensen zijn en ook binnen welke termijn je dit wilt behalen. Samen werken wij er dan knetter hard aan, om dit geweldige toekomst perspectief te behalen! Dit gaan we doen door heerlijk samen te sporten, onder mijn professionele begeleiding, maar ook door samen goed te letten op jouw voeding. Er bestaan echt een hoop lekkere gerechten, die ook nog eens snel klaar zijn!  
 
Wil je hierover eens vrijblijvend kletsen? Mail mij dan voor een afspraak! 
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Sporten bij Body Core Personal Training is altijd op eigen risico.

Body Core Personal Training is in geen enkel geval aansprakelijk bij diefstal of (lichamelijke) schade.

© 2023 by Lotteke Slinkman. Proudly created with passion and love

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now