19601572_1598306266878094_85534769815554
De smallgroup training is een heerlijke meest gekozen (groeps)training waarbij jij traint met jouw eigen lichaamsgewicht. Heb je al tijden niet gesport en is je conditie helemaal verdwenen? Dan kun je tóch gewoon aansluiten en dezelfde oefening uitvoeren als de rest van de groep. Bij de meeste oefeningen geldt dit namelijk ''hoe schuiner je gaat staan, hoe zwaarder het voor jezelf wordt''. Tijdens deze training combineren we de TRX met de bokszak, Kettlebells en bijvoorbeeld de Power Ropes [bekend van OBESE-RTL4]! Deze les is dus niet alleen ge-wel-dig voor je lijf, het is ook nog enorm goed voor je geest en dan daarbij goed voor jouw sociale contacten! De groep [met maximaal 8 personen] is ook jouw stok achter de deur, want ze zijn er volgende week allemaal weer, jij toch ook?!
 
Lijkt het je wat om in een groep te sporten met de TRX en vette andere tools? Laat het mij weten en kom een gratis groepsles mee doen! 
IMG_9643.JPG
IMG_0590.JPG
Personal training is de methode om privé, doelstellingen te behalen. Wij bespreken vooraf wat jouw wensen zijn en ook binnen welke termijn je dit wilt behalen. Samen werken wij er dan knetter hard aan, om dit geweldige toekomst perspectief te behalen! Dit gaan we doen door heerlijk samen te sporten, onder mijn professionele begeleiding.
 
Wil je hierover eens vrijblijvend kletsen? Bericht mij dan voor een afspraak!