Naast het geven van sportlessen aan volwassenen ben ik mijn kennis en ambities gaan uitbreiden door het individueel begeleiden van jongeren met een bijzondere hulpvraag.

Ik bied jongeren, jong volwassenen en volwassen met een bijzondere hulpvraag (o.a. ASS en/of ADHD) sportieve begeleiding ‘op maat’ in een individuele setting. Deze sportieve activiteit geeft hen de mogelijkheid om energie te kanaliseren, spanning te reguleren en soms het hoofd ‘leeg’ te maken. Anderzijds is de begeleiding bedoeld ter ontlasting voor de ouder(s) en/of opvoeder(s).

Vrijetijdsbegeleiding

Hierbij gaat het vooral om het beleven van ontspanning en plezier, er even tussenuit gaan en samen een activiteit ondernemen bijvoorbeeld: vissen, fietsen, zwemmen, musea bezoeken, samen koken etc. Het doel is de activiteit ‘op maat’ vorm te geven in overleg met betrokkenen en dit samen in praktijk te brengen.

Mijn ervaring

Ik heb specifieke ervaring opgedaan door sportlessen te geven op De Bolster, een orthopedagogisch behandelingscentrum voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen in de leeftijdcategorie 12 -21 jaar (locaties: De Start, De Wegwijzer en De Bron) en het Hoenderloo College een voortgezet speciaal onderwijs voor jongeren met een complex gedragsproblematiek.

Daarnaast ben ik mede oprichter van ‘Stichting OPA’ en ben ik nauw betrokken geweest tot augustus 2015 bij het organiseren van de activiteiten en het begeleiden van de jongeren tijdens de vakanties en vrije dagen.

 

Persoonsgebonden budget (PGB)

Deze activiteiten kunnen vanuit het PGB gefinancierd worden en naar wens worden ingevuld, denk hierbij aan één of meerdere uren per week, een dagdeel of in overleg

anders.

Heeft u een vraag of interesse om in gesprek te gaan, neem dan gerust contact op.