Wakker worden!!

Lastig hè, wakker worden... Ik zal je helpen met een perfect 'wake up ritueel'!

^ Drink

^ Exercice

^ Eat

Drink

We wisten allemaal inmiddels wel dat drinken gelijk nadat je wakker wordt erg goed voor je is. Wist je dit nog niet, dan bij deze! Doordat je 's nachts veel vocht verliest, is het belangrijk dat je dit gelijk weer aanvult. Ik heb het nu niet over dat bakkie koffie 's ochtends, maar over 1 of 2 glazen water. Als dit niet echt wat voor je is, pep jouw glas water dan op met een fris citroentje! Dit is niet alleen lekker, het brengt ook vitamientjes met zich mee en (dames!) citroen in je watertje zorgt onder andere voor een strakkere huid!

Exercise

Na het drinken van dit verfrissende sapje is het belangrijk om je lichaam op te starten. Een heerlijke leninige stretch is goed voor elk! Een nachtje met je knieen opgetrokken liggen, gaat je namelijk niet in de koude kleren zitten.. Heb je na deze rek en strek oefeningen nog zin in wat extra actie? Probeer dan eens wat Burpees of bijvoorbeeld 3 x 20 Sit Ups!

Eat!

Stap 3 van jouw nieuwe ochtend ritueel is een stevig ontbijtje. Vergeet niet, deze maaltijd is de belangrijkste van de dag! Jouw lichaam is vergelijkbaar met een auto, het heeft brandstof nodig om te kunnen functioneren de gedurende (werk)dag.

Geen smoesjes, gezonde ontbijtjes zijn dé trend!

#fruit #health #BodyCore #personaltrainingapeldoorn #Rutgerstip #voeding #gezondesnack

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square