Waarom JIJ het moet proberen!

Instagram en Facebook worden overspoeld met foto’s van vrachtwagenbanden die versleept worden, teksten als ‘go hard or go home’, de hashtag ‘#WOD’ en vele foto’s van de echte fanatieke sporters. Termen als POWER ROPES, TRX en GO FOR IT vliegen om je oren. Maar wat bedoelen al die mensen hiermee? En als je al die foto’s ziet van mensen die helemaal stuk gaan lijkt dat hele sporten behoorlijk intimiderend en meer voor de Schwarzeneggers van deze aardbol. Toch moest en zou ik het trainen bij BodyCore proberen en dat vond ik zo ontzettend leuk dat ik nu helemaal om ben!

Wat is het?

Bij BodyCore train je jouw ‘algehele fitheid’ wat heel anders is dan de meeste sporten. Zo train je bij je hardlooptraining vooral je conditie, bij bodypump voornamelijk je kracht en bij pilates vooral je flexibiliteit. Die focus leidt ertoe dat trainingen vaak op elkaar lijken. Dat leidde er bij mij ook toe dat ik snel verveeld was. Nooit kon ik echt die ene sport vinden die me bleef boeien en al die anonieme klasjes in de sportschool vond ik niks aan.

Sporten was voor mij het beste thuis, alhoewel dat enorm veel discipline en ruimte eiste want onderhand had ik aardig wat gewichten, bankjes, steps en zelfs een bosubal verzameld. Ja en dat was dan weer onhandig als ik mijn huis voor andere doeleinden wilde gebruiken.

Dit veranderde allemaal toen ik bij de BodyCore begon! Hierbij kan de ene training bestaan uit slaan op de bokszak, pullups en touwtje springen en de volgende training uit de techniek van het olympisch gewichtheffen! Ook zijn er trainingen specifiek voor je mobiliteit en heb je workouts waarbij je met een buddy samen helemaal tot het naadje gaat! En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de verschillende trainingen bij BodyCore. Iedere training is anders! Het mooie is dat je iedere training op je eigen niveau kan doen, of je nou beginner bent of zeer fanatiek sporter, iedereen kan de training op zijn eigen niveau doen! Je leert elke dag iets nieuws en traint daardoor je hele lichaam en geest. Lekker efficiënt dus!

Community

Ook zo ongemotiveerd door je sportschoolklasje omdat je er anoniem staat te zweten? Bij BodyCore train je niet alleen (ja dat klinkt te mooi om waar te zijn maar het is waar) want iedereen stelt zich aan elkaar voor en steunt elkaar. Heb je geen geld om één op één te trainen met een personal trainer, maar wil je wel die steun en gepusht worden om alles uit jezelf te halen? Dan is BodyCore je oplossing!

Ik daag je uit, probeer het ook en laat me vooral even weten hoe het was!

#health #BodyCore #personaltrainingapeldoorn #Lotteke #fitlady #Buikbillenbenen

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square