Gym tijgers (mét platte buik)!De meeste dames worden al benauwd bij het zien van deze foto. Als ze al gemotiveerd zijn om naar de sportschool te gaan, slaan ze de zware krachttraining het liefste over. Dit omdat men denkt dat je daar als vrouw 'lelijk gespierd' van wordt en eruit gaat zien als een bodybuilder. WEL NEE! Dit is onterechte angst tijgers!


Testosteron is het hormoon wat ons helpt om spiermassa op te bouwen. Zowel mannen als vrouwen beschikken over dit hormoon alleen hebben mannen gemiddeld 16 keer zoveel van dit goedje door hun body stromen. Dit wil dus zeggen dat je als vrouw niet dezelfde aanleg hebt, als een man, om gespierd te worden. Sterker nog: het is fysiologisch onmogelijk om dat als vrouw zonder anabolen te bereiken.


Deze heerlijk zware krachttrainingen zorgen voor de spierontwikkeling van het lichaam. Dit is een fijne bijkomstigheid want spierontwikkeling heeft een enorm positief effect op de vetverbranding! Jouw vetpercentage daalt en het lichaam wordt beter gevormd en boven al strakker! Het accentueert dus juist je vrouwelijke vormen!

Dus waar wacht je nog op? Iedereen wil toch mooie strakke, ronde billen en een plattere buik?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square