She lifts ánd she cooks!


Ben je voor vanavond nog inspiratieloos wat betreft het avond eten? Geen nood aan de man.. Dit enorm healthy hapje móet je geprobeerd hebben!

Iedereen kan dit maken: deze overheerlijke salade van spruitjes is enorm easy en perfect voor de haastige chefkok want binnen 15 minuutjes ben je ready to eat! Als je nou geen fan bent van deze groene bolletjes dan zijn prima te vervangen door verschillende koolsoorten. Voeg hier nog wat gezonde ingrediënten aan toe als appel, rozijnen, noten (naar wens en zo veel je wilt) en wat drupjes honing! Lijkt jou dit te weinig als volledige maaltijd? Maak het dan af met een lekker stukje gebakken kipfilet of een gezond visje.

Leer jezelf aan dat je kleine porties eet, de gehele dag door. Heb je tóch nog trek... Dan neem je er een extra schepje groenvoer bij. Heb je trouwens nog wat nootjes over? Dit is heerlijk in de yogurt morgen ochtend!

#health #new #Goednieuws #voeding #fruit #gezondesnack #fitlady #Rutgerstip

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square