Body Core Personal Training-Virus alert!!


Na mijn zwangerschap ben ik de overtollige kilo's niet meer kwijt geraakt. Ik heb heel wat diëten gevolgd en sporten uitgeoefend echter is het mij niet gelukt om fit te worden en een blijvend gezond gewicht te hebben. Vele jaren sportscholen "gesponsord" en die enkele keer dat ik toch daar binnen liep voelde ik me klein, onbegrepen en aan m'n lot overgelaten. Enthousiaste praatjes om mensen binnen te hengelen... maar eenmaal een (jaar)abonnement aan m'n broek en nog krijg je weinig tot géén begeleiding! What so ever! :S Resultaat:... Na een maand loop je ongedisciplineerd tussen massa's mensen rond en schiet je je doel om fit en/of en af te vallen voorbij! NOOIT WEER!

Via mijn collega kwam ik eind 2015 terecht bij Rutger Slinkman eigenaar van het jonge bedrijf Body Core Personal Training. Ik werd enthousiast van alle fanatieke verhalen over de trainingen maar oh jee... Die drempel! Wat was je hoog! Uiteindelijk de moed gevonden om een proefles mee te doen en vanaf dat moment was ik al OM!

Wat een ervaring! Small-group training met ontzettend leuke gemotiveerde mensen. Iedereen heeft zijn eigen doel! Klein, groot, dun, dik (en een beetje maf).. Ze zijn er allemaal :)

Stand nu: een aantal maanden verder, ben ik besmet met het BodyCore-virus ;) JA, je wordt afgemat en JA, het is heerlijk en effectief!! Ik voel mij sterk en fitter dan ooit! Jarenlang verscholen achter mijn Astmatische problemen.. Mijn astma is flink verbeterd en elke kilo die eraf gaat is natuurlijk mooi meegenomen! :D #omdenkenheetdat

Rutger (&Lotteke)...i'm glad to have you in my life!!! :) POWERRRR!!!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square