Voordeel #3, #4, #5 zijn toch ongelooflijk!


De free weight training is een individuele training, bestaand uit 90 minuten (van 18:30 uur tot 20:00 uur) waarbij je vrij kan inlopen op het moment dat je zelf uitkomt. Belangrijk voor dit soort trainingen is dat er niet zomaar wat aangeklooid wordt (waardoor het lichaam beschadigd kan raken) en daarom is er altijd begeleiding van een ervaren Personal Trainer.

Een total body workout voor heren én dames! Het is namelijk echt een fabeltje dat dames gelijk body builders lijken na het deelnemen aan een krachttraining. De training zorgt juist voor versterking van het lichaam en maakt het lichaam strakker. Alle (gewenste) rondingen komen zo beter uit en er zijn nog meer voordelen:

1). Je lichaamshouding verbeterd, waardoor bijvoorbeeld rugklachten kunnen verdwijnen. (stevige spieren rondom je romp beschermen je tegen een overbelasting van je rug. Sterke buikspieren spelen hier een belangrijke rol bij)

2). Het vermindert cellulite.

3). Er is minder kans op diabetes. Door te trainen verbeter je namelijk de insulineresistentie van je lichaamscellen. Een afgenomen insulineresistentie is de oorzaak van ouderdomsdiabetes ofwel diabetes type 2.

4). Het heeft een positieve invloed op het cholesterolgehalte en je bloeddruk.

5). Je botdichtheid neemt toe. Door regelmatig krachttraining te doen, neemt je botdichtheid toe. Dit is vooral voor vrouwen belangrijk omdat ze op deze manier op latere leeftijd minder kans hebben op botbreuken ten gevolge van botontkalking.

6). Dan daarbij verlies je kilogrammen en centimeters!! (als je goed op je voeding blijft letten)

Ik daag je uit om het eens te proberen! Laat je wel even weten hoe je de training hebt ervaren?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square