SUMMER PROOF!


DIT JAAR WÉL OP TIJD IN SHAPE VOOR DE ZOMER! 🌴☀️👙 Wil jij dit jaar eens zelfverzekerd in jouw zwemkleding over het strand, geen lange mouwen moeten dragen vanwege die verschrikkelijke kipfiletjes en minder putjes in je billen?

DAN HEBBEN WIJ DE ACTIE VOOT JOU! 💪🏽 Schrijf je daarom nú in voor 12 weken small group training, waarnaar je klaar bent voor de zomerdagen!! ☀️ 2x per week trainen, in een groep van maximaal 8 personen, onder begeleiding van een Personal trainer. ☀️ wij gaan je helpen met jouw voeding. Geen crash dieet of gekke pillen, gewoon GEZOND en LEKKER eten en drinken! ☀️ je kunt zo vaak je wilt bij ons op de weegschaal, om je BMI en vetpercentage te meten. ☀️ je traint in een kleinschalig complex, samen met andere gemotiveerde deelnemers. Zij zijn tevens jouw stok achter de deur, want zij zijn er volgende week weer, dus jij toch ook?! Je kunt starten wanneer het JOU uitkomt! & kom je samen met jouw sportbuddy, dan profiteren jullie beiden van de MEGA SUMMER DEAL! 🎉💪🏽 GEEF JE NU OP VIA EEN PRIVÉ BERICHTJE EN TAG JOUW SPORTBUDDY! Want zeg nou zelf, samen is toch veel leuker dan alleen? 👊🏽

#health #summer #zomer #beachbody #shape #summerproof

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square